Ons bindt de vriendschap en de wijn brengt ons vreugde

actie: samenaankoop flessen

Samenaankoop Bordeaux flessen 2019

Product details

Wijnfles 0,75 liter, model Bordeaux, hoogte 31 cm.
Antiekgroen is art.nr. 1851; blank glas art.nr. 1852.
Kosten Euro 0,28 per stuk bij hoeveelheid van 233 of veelvoud daarvan, anders Euro 0,30.
Hoogte 310 mm.
Gewicht circa 530 gram.
Kleur Antiekgroen, prachtig beschaafde kleur. (linker fles op de foto: groen als je er doorheen kijkt tegen het licht en groen met iets bruine tint als je er normaal naar kijkt.)
Dit jaar ook beschikbaar in blank glas. Geef de kleur duidelijk aan op uw bestelling.
Aantallen Geen minimum of maximum.
N.B. aantal per volle pallet, 3 of 4 lagen: 699 of 932 (statiegeld pallet 10 Euro, tussenplaat 3,50 Euro.) Meer info hierover bij de voorzitter verkrijgbaar.

Bestellen

Bestellen kan tot en met uiterlijk zaterdag 26 januari 2019. Deelname is echter beperkt tot diegenen die hun contributie voor 2019 voldaan hebben.

Stuur een email naar onze penningmeester, met kopie naar de voorzitter, waarin u vermeldt

  1. uw zescijferig lidnummer en naam,
  2. en hoeveel flessen u voor uzelf nodig heeft.

Zodra uw order geaccepteerd is ontvangt u een factuur. Heeft u een incasso-opdracht ondertekend dan hoeft u niets te doen. Heeft u dat nog niet gedaan dan maakt u het bedrag z.s.m. over.

N.B. De Brabantse Wijnbouwers kunnen enkel factureren op naam van personen die lid zijn, en niet op naam van een gelieerde onderneming. Wij kunnen evenmin facturen leveren met BTW vermelding.

Afhalen

Afhalen zodra geleverd op de eerstvolgende zaterdag in (waarschijnlijk) maart 2019, waarbij uzelf voor verpakking en transport dient te zorgen. Voor alle duidelijkheid: dit houdt in dat u voor alle door u bestelde flessen een identieke verpakking bij heeft zodat tellen eenvoudig wordt. Bestelt u per 233 flessen, dan is tellen overbodig en kunt u de hele laag van 233 inladen

Wij vragen u ook beleefd doch dringend op die dag uw factuur mee te brengen, ter identificatie. Uw betaling is dan natuurlijk al lang geschied.

Op bovenstaande regels zijn geen uitzonderingen mogelijk. Indien die nodig zijn zult u dat onderling met collega’s moeten regelen.